Velkommen til Lux House

Vi har sida 2016 hatt gleda av å jobbe med eit fantastisk team av dyktige og profesjonelle terapeuter Med vår kombinasjon av internasjonal kunnskap og erfaring gir vi våre kunder i alle aldre best mulig behandling og service. Vi elsker jobben vår og er glad for å være i en bransje som stadig er i utvikling og får jobbe med det vi liker aller best.

Vårt fokus er å skape et helhetlig konsept innen velvære, der vi tilbyr det beste og det nyeste innen produkter og behandlinger Alle våre terapeuter er kvalifiserte med godkjent utdannelse innenfor kvart fagområde

Vi jobber no med å lansere vår eigen nettbutikk der du trygt kan kjøpe dine kvalitetsprodukter som alltid kjem frå norske forhandlere.

Ein fantastisk gave til nokon du er glad i - eller unn deg sjølv litt kvardags LUXus.

Ansatte

Iselin

Iselin har jobbet som makeup-artist, browhape artist og negledesigner siden 2012. Kurs i Microblading frå Phi Brows, permanent makeup, tannbleiking, spraytan, vippeløft og vippe extensions. Har sminket over 100 vakre bruder rundt om i Norge. Iselin er ein veldig entusiastisk person som brenner for faget. Hun gir alltid 100% for at kundene skal få best mulig behandling og service.

Mariska

Mariska har jobbet som hudpleier, kropp- og massasje terapaut siden 2002. Ho har blandt annet jobbet i Sør-Afrika, London, cruise og Beste Bakken med nesten 16 års erfaring innen faget. Mariska har stor lidenskap for faget, gir høy kvalitet og er ein veldig positiv, behagelig person.

Marta

Marta er utdannet negledesigner med både shellac, gele- og akrylnegler siden 2014 i Polen. Ho har også utdannelse innen browshape, vippe extensions, vippeløft, fotpleie, muskelterapi, idrett og klassisk massasje og voksing. Marta er veldig behagelig, smilende og ei positiv dame.

Maja

Maja var ferdig utdanna sjukepleiar i 2020, og tok etter dette vidareutdanning innanfor Kosmetisk Dermatologisk Sjukepleie ved Senzie Akademiet. Ho brenn for hud og hudhelse, og søker alltid etter å utvikle sin kompetanse. Ho er blid og positiv, og kunden står alltid i fokus.

Maria

Maria er utdanna sjukepleiar, har fagbrev i Ambulansefaget, og er nyleg ferdigutdanna Kosmetisk Dermatologisk sjukepleiar hos Senzieakademiet. Ho kan tilby behandlinga som Microneedling, mesoterapi, kjemiske peelingar, brow shap, vippefarge, hydra facial og hudanalyse/hudscanning. Maria har stor interesse for hud og hudhelse, at kunden skal vere i fokus og at kunden skal få eit best mulig resultat!

Kontakt oss

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.